Termes i condicions de reserva

 

PRE-PAGAMENT

Hauràs de completar el formulari de reserva i seleccionar l’opció “Reserva” per tal que la teva sol·licitut de reserva sigui processada. Per a realitzar la sol·licitud de reserva del teu allotjament hauràs de realitzar un pagament inicial (pre-pagament) del 18,15%. Aquest prepagament és necessari per a poder realitzar la sol·licitud de reserva del teu allotjament. La reserva del teu allotjament no estarà confirmada fins que no rebis la confirmació de Deltavacaciones per e-mail (en un termini de 24 hores). Una vegada confirmada la teva reserva per e-mail, Deltavacaciones t’enviarà les dades de contacte, perquè puguis acordar el lloc i hora de trobada quan arribis, per a l’entrega de les claus, etc.

El pre-pagament de la teva reserva s’ha de realitzar en línia (a través de la nostra plataforma web 100% segura), o bé per telèfon (trucant en horari d’oficina al Tel. / Whats: (+34) 637 53 56 56

 

IMPORT PENDENT

30 dies abans de l'arribada a l'allotjament, Deltavacaciones contactarà via WhatsApp o correu electrònic amb el client/turista per acabar de formalitzar la reserva, sol·licitant-l'import pendent mitjançant transferència bancària. En cas de no realitzar-se aquest pagament en un màxim de 48 hores Deltavacaciones tindrà total dret a cancel·lar la reserva.

 

*Consulta els detalls a la secció “Com reservar” de la nostra web.

 

FACTURA

Si així ho desitges, pots sol·licitar la factura corresponent a l’import del prepagament, enviant-nos al mateix temps totes les dades de facturació (raó social, adreça, NIF, etc.). Si us plau, tingues en compte que no se’ns permet fer factures a empreses que no disposin del número fiscal europeu.

En cas de voler la factura de l’import restant de la reserva, hauries de sol·licitar-la al propietari de l’allotjament.

 

FIANÇA

Com a garantia en cas de desperfectes a l’allotjament durant la teva estada. L’import de la fiança pot variar segons l’allotjament escollit. 

Tingues en compte que en la majoria de casos hauràs de realitzar el pagament de la fiança en efectiu quan arribis a l’allotjament. El dia que marxis i després de revisar que l’allotjament està en ordre, se't tornarà l’import de la fiança. 

 

ESTADA MÍNIMA

En general, l’estada mínima sol ser de 2 nits. Si us plau, consulta els detalls del teu allotjament.

 

EQUIPAMENT I CONNEXIÓ A INTERNET

L’equipament (electrodomèstics, estris de cuina, llençols, tovalloles, bressol i trona, etc.) així com la connexió a internet pot variar segons l’allotjament escollit. Per a més informació, si us plau, consulta els detalls del teu allotjament. 

 

HORARI D’ENTRADA I SORTIDA

Horari de check-in - L' apartament està disponible per entrar a partir de les 15h. 

Horari de check-out - Si us plau recorda que has de deixar l'allotjament abans de les 11h del matí.

Si desitges sortir després de l'horari establert, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres com a mínim 24h abans de la teva sortida. En cas de ser possible t'ho farem saber.

 

CANCEL·LACIONS DEL PRE-PAGAMENT

Per cancel·lar una reserva hauràs de posar-te en contacte amb Deltavacaciones. La nostra política de cancel·lació és la següent:

 

 

CANCEL·LACIONS DE L'IMPORT PENDENT

Per cancel·lar una reserva hauràs de posar-te en contacte amb Deltavacaciones. La nostra política de cancel·lació és la següent:

 

 

MODIFICAR UNA RESERVA

Per tal d’efectuar la modificació d’una reserva, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres via e-mail (info@deltavacaciones.es) o per Tel. / Whats: (+34) 637 53 56 56

 

NORMES DE CONDUCTA DURANT L’ESTADA

Les normes de conducta varien segons l’allotjament. Per a més informació, si us plau, consulta els detalls del teu allotjament.

 

LA WEB

El contingut de la nostra pàgina web (www.deltavaciones.es) es revisa periòdicament. Deltavacaciones fa tot el possible per mantenir aquesta informació actualitzada, tanmateix, no es fa responsable de qualsevol error que pugui sorgir per un canvi a la web. Deltavacaciones té el dret a modificar preus, descripcions, condicions i fotos en qualsevol moment. Deltavacaciones es reserva el dret d’actualitzar o canviar qualsevol de les condicions, termes i normes quan sigui necessari. Els clients són els responsables d’assegurar-se de la vigència dels termes, condicions i normes esmentats anteriorment.

 

RESPONSABILITAT

Deltavacaciones no es fa responsable dels danys i pèrdues ocasionades durant l’estada a l’allotjament, com ara robatoris, destrosses o pèrdues per incendis.